Halloween?

Ikväll gäller det, planen är nu att dra till maxi leta efter lite slyna kläder och sen klä ut sig till en hora helt enkelt. Blir kort kort och stora bröst, vet dock inte hårfärg än. Beror på vad jag får tag på, sen ska jag försöka komma till micke och säga hej och ta någon öl med beefen, sen blir det till ronja vad jag fattat det som.. och sen vidare till statt eller mastis! :) kostar 20kr inatt, call me!

Okey..

Jaja, eftersom jag är mognare än farsan så får jag ta steget ur våran "ska inte blogga battle". Så blir han glad när han får läsa lite.

Idag har jag umgåtts med Simon my man, han kom hit och fick 2 lådor chokladrutor av morsan.. Snäll hon! Vi åkte en sväng med min kära vän Johan, tvättade hans bil och lite sånt mys. Åkte sen hem och drog på filmen "The longest yard", mycket rolig film med Adam Sandler i spetsen. Sen när han drog till basket i karlstad så kom Ida hit en sväng, men sprang lika fort härifrån eftersom hon skulle spela match, och då passade jag på att kolla på How I Met Your Mother, mest för att det är en sjukt bra serie. Sen kom Dennis och knackade på så tog vi vårat pick och pack ner till hallen och kollade på matchen, Idas lag vann med typ 24-19 lr ngt. Grattis! :)

Nu blir det skräckfilm med min kära syster och beeejb.

Lördag blir det fest, fest, fest och lite fest. Är så sjukt taggad så det finns inte ord för det, vet dock inte riktigt vart vi ska osv, men får hoppas på fint ölspel och sen statt. Lutar väl åt det hållet, så då msåte jag även klä ut mig.. Och till alla som är roliga och säger "du behöver inte klä ut dig" så säger jag att det är sååå 2002 att säga så och att jag vill ha seriösa förslag på vad fan jag ska klä ut mig till.. :D

Imorgon blir det nog filmkväll hos farsgubben som det ser ut nu, om han har fått tummen ur och fixat film och snacks till mig. Kommer nog bli toppen..

Nu blir det skräckfilm med min kära syster och beeejb.

Misfits - Last caress

pis ut

Blogga

Bloggar lite åt farsan!

Okej!

Eftersom farsan aldrig uppdaterar sin blogg, så tänker jag också sluta med det! Smaka!!!!

FEtt!

Sjukt bra kväll igår, tack för alla presenter osv.. klockan var awesome!!

Ikväll blir det till rasmus, haggi och sen till mastis :) syns där! pz

Grattis!



Grattis på födelsedagen! Ikväll blir det ferre och bärre, HEHEHEHE! FÄÄÄÄÄST!

Ska upp till farsan runt 17.00 eller nått och käka o dra några burks med honom, dom ska nämligen gratulera mig eftersom jag är 20 år nu. Sen blir det rasmus och sUUPA! Ska fixa lite nu, herå

Fotboll





Från fotbollen i lördags med casco! (Y)

YEahHH

Grattis på mig själv från mig själv.. 20 år och luktar som 12! perfekt det.

Söndag..

Bakfull, träningsverk, stel, hungrig, ingen matlust, trött men ändå jävligt glad!

Igår var det en underbart rolig dag, första matchen spelades 12.00, sen direkt efter det så gick man in i omklädningsrummet och tog en bärs, och sen ut o spela igen. Och sen om o om igen.. Ända tills allt blev klart och vi kom 3:a, så drog vi till "må bra lokalen" där det stod ytterligare 3 plattor bärs, 2 lådor bärs och 2 flaskor whiskey. Allt blev ju givetvis inte förtärt men vi jobbade nog på ganska bra i bastun än då haha. Sen blev jag hämtad av Chrille & Kai så jag åkte hem och gjorde mig iordning och fick sedan skjuts ner till bowlingen av dem efter att ha försökt toppa mercan, haha.

Efter bowlingen, vettefan vad klockan var så åkte jag bil med Thom & Ida, tack för skjutsen osv.. Åkte sen hem o blev retad!

Kunde verkligen inte röra mig när jag vaknade idag, har så JÄÄÄÄVLA ONT!




Saknad.

Torsdag.

Dagen innan fredag?

Kom hem för ett bra tagsen och har bara tagit det lugnt, duschat och kollat lite på film osv.. Var upp till farsgubben o hämtade fotbollsdojor och benskydd till fotbollen på Lördag, skorna var lite trånga, men får fan leva med det. Fick även reda på att det blir bowlingen på kvällen med Casco, så det blir filé buffé och bärs med trevligt sällskap och hockey.

Sista dagen på casco har gått ganska sakta faktiskt, det brukar den aldrig göra. Men har varit så jävla trött och sliten så det finns inte. Måste sova mega tidigt ikväll (säkert) så jag orkar helgen.

Varför kan ALDRIG förkylningshelvetet försvinna? Har varit snuvig i flera veckor konstant nu. Har även lite hosta, men kunde inte bry mig mindre. Önskar bara att jag kan få/orka börja träna någongång igen. Är så sjukt taggad men ändå otaggad. Vore så jävla nice att träna upp konditionen och satsa nu under vintern. Men gud är inte på min sida när det gäller det tydligen.. :/

Nu ska jag äta mat och lägga mig i sängen och väääänta.

Fuck like a rockstar!


Princess.

Kvällen igen..

Har varit ute med Dennis på en promenad, så mötte vi Ida så gick dom hem och jag gick hem. Sen har jag suttit här, ändrade lite på bloggen förut också, take it or leave it. Jag diggar det iallafall :D Enkelt, sletet men coolt. Pallar inte skriva nåt,

Tjingeling..






Goding!

Pew.

Nu har jag äntligen kommit hem från casco och väntar på att mormor och morfar ska komma och gratulera mig eftersom dom åker till stugan på jakt, så dom kommer inte vara hemma när jag fyller år. Men absolut ingen fara!

Dagen har varit snabb som vanligt när jag är på casco, även fast det har varit en skitdag. Har bara fått skitjobb idag som absolut inte var roliga, har dammat av rör och målat dom. En grej som var underbar däremot var att bossen hade köpt 2 ultimat stora smörgåstårtor som vi smällde i oss. SJUKT GOTT!
Anmälde mig även till fotbollen med casco på lördag, dom har hyrt environiq (stavning) för att ha fotbollsturnering mellan avdelningarna. Mek-laget är ett lag och vi möter ett casco lag från nacka och andra avdelningar från kristinehamn. Alkohol förtärning med oldbois, fotboll, bastu och god mat med glada gubbar kan inte bli bättre än bäst. Haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen, tjoohooooo!



Kwell!

Nu är det kvällen och jag är faktiskt jäävligt trött efter mitt och fredriks nhl lirande, så jag ska hoppa i kojs nu och sova eftersom det är upp klockan 06.00 imorgon igen för att sedan hoppa på cykeln och dra till casco. Men som jag sagt tidigare så är det riktigt skoj där ute när jag väl kommer fram, och jag trivs mega bra!

Godnatt allesammans!






goding!

Yeah

Wooohooo, kom hem för ett tagsen.. Gick ut med hunden.. Åt mat.. Skällde på gud för att jag inte miljonär.. Fick nikotinbrist.. Blev väldigt arg.. Satte mig här.. Blev glad igen.. Skriver mer sen..

Sportlov

Fyfan i helvete vad jag längtar efter sportlov och snowboard. Det ska bli så jäääääääävla kul, blir förhoppningsvis en hel vecka i Bjursås med bärs och bräda. Kan fan inte bli bättre, snälla gör så att tiden går snabbare!

True Blood

True Blood är faktiskt jävligt bra, kan inte sluta titta. Och jag måste säga att Alexander gör ett förbannat bra jobb i serien, även fast det känns väldigt fel så fixar han det! Big up

Skolfoto

Här kommer kortet som dennis tog på mig, haha! Tack ;D


Skolan!

Kvällen igår slutade med att Fredrik my gizzle homie kom och hämtade mig så vi kunde umgås och spela nhl10 och dricka några 3,5or som var kvar från helgen. Sov sen där och hade mycket närmare till skolan än vad jag någonsin har haft. Jävligt gött!
Tog skolfoto nyss också, blev absolut inte bra. haha men vem bryr sig? Fick iallafall en egen bild på mig med fin bakgrund och allt som pro fotografen Dennis tog. Tack och bock, MSN NÄSTA HEHEHE!

Nu ska jag jobba med samhäll, wiieho


(Nya favolåt & grupp, hoppas ni gillar den! haha)

Godnatt.

Natti bloggen och läsarna, HEH

Tvspel & håriga brudar

Mår lite bättre nu efter jag har legat och spelat tvspel i soffan, tänkte lägga mig i sängen o se på lite true blood / psych, två serier jag rekommenderar hårt. Sen har vi ju Californication, sett alla avsnitt dock så jag skiter i att kolla om dom.

Imorgon är det dags för skolan igen, ser faktiskt fram emot det. Ska ta skolfoto imorgon, får väl se hur det blir haha, jobbigt när man inte fastnar på kort. Tänkte även försöka träna imorgon, och sen på tisdag är det kick n box.. Jag och hedlund tänkte äga kampsportenshus, känner att jag måste komma igång nu igen efter några månader av slackeri.

Lördagen:
Satt här hemma i min ensamhet (med Leo). Sen kom Ida och gjorde mig sällskap tills jag skulle dra, ringde till Amnehagen och bad om skjuts till bowlingen eftersom det spöregnade och blåste helvete ute. Då klarar jag mig utan att gå från Sandfallet faktiskt, väl nere på bowlingen så började 3:e perioden och jag var JÄTTE taggad. Jag var ju tvungen att komma ikapp dom som redan börjat dricka öl, så jag tänkte att jag super på så fort som jag bara kan innan happy hour är slut, hann med väldigt väldigt många under dom 20 minutrarna, som jag absolut inte skulle ha druckit. Men men, tack för den korta kvällen som blev, och tack till bowlingen för att dom har så underbart bekväma toastolar.

Söndag:
NAAADA

Usch..

FYFAN för hockeylördagar.. Förbannade jävla pisskväll haha! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, haha så jävla bakis, tänkte lägga mig o spela tvspel eller något. Nu blir farsgubben stolt när han läser att sonen har druckit öl och somnat. Hahaha, love you man!

Skriver sen igen, peaaace

natti

Nu ska jag lägga mig o kolla på nån serie, lika bra att göra det eftersom annars kommer jag inte kunna somna. Hatar när jag ska sova på Lördagar, vet fan inte varför.
Somnade på bowlingens toa idag, och sen när jag kom ut så var alla borta. Hahaha, men Ida ringde och frågade ifall jag skulle åka med hem, så jag kom hem vid 23.00, och det känns faktiskt jäävligt skönt. Tänkte kolla på Roast På Berns och spy och skratta åt dig ditt jävla helvete :P

*Värd sak att bli anmäld för, patetiska jävla skithuvud*

Peace / K


Lördag.

Full som ett jävla helvete och Ida sover hos mig, fett ncie. Sitter just nu och äter mat och smörgås medans Ida ligger i sängen. Ska snart krypa ner hos henne. Tjinixen

Myskväll woohoo

Paj, idol och film var kvällens grej. Inte ett skit mer, är ruggigt trött och imorgon blir det alkohol(?) Orkar inte skriva mer idag, godnatt och sov gott woooooooooooooo

Mina idoler!

Jag älskar verkligen de här killarna, hade inte dom funnits hade inte jag funnits. Thanks


Fredag!

Wooohoo, idag är det fredag och jag mår great! Dagen har gått snabbare än vad jag trodde, åkte till skolan, åkte till tandläkaren och åkte hem. Spexfoto sket alla i klassen i, så ingen gick dit. Lite halvdålig stil, tycker det suger faktiskt. Idag ska jag inte göra nått speciellt vad jag vet just nu, men vi får väl se när dagen lider mot sitt slut.

/K

Godmorgon.

Vaknade precis ur min patetiska sömn, jag somnade runt 03.00 och vaknade sedan 3 gånger innan jag vaknade en sista gång nu. Jag har hunnit duscha och ska precis klä mig, och sen gå ut så får jag åka med Ida och hennes mamma. :) Det uppskattas.. Och idag är det som sagt den fantastiska dagen, och jag förstår inte hur jag ska orka med detta. Whatever, time to go!

Peace and love /K

FUCK!

Förbannade jävla helvete, jag vaknade klockan 22, och somnade 18.30 ca. Hur fan ska jag kunna somna sen?
Så det enda jag hann med idag var att kolla på "Jay and Silent Bob Strikes back", vilket är en oldschool film och jag älskar den. Jag hann med att bajsa så att rövhålet höll på att spricka, så jag sprang sen direkt till sängen och la mig och rullade runt och kved, därav varför jag somnade. Sen när jag vaknade så loggade jag in på msn direkt och träffade Ida en snabbis som hade varit i Karlstad och handlat "woooho". Följde henne sen hem med Leo i kylan!

Imorgon är det en hemsk jävla fittdag, fick aldrig tag på tandläkarhelvetet så jag kommer få stressa kuken av mig imorgon för att hinna, jag har alltså 0m0s på mig att komma från tandläkaren och till skolan, och dessutom komma på imorgon vad jag ska "klä ut mig till" på spexfotot. Tror vi ska ha återföreningstema 30 år frammåt, och jag antar att en fängelsedräkt/tvångströja borde funka rätt bra. Eftersom jag förmodligen ALDRIG kommer komma ifrån Kristinehamn, och då kommer jag bli riktigt galen och helt enkelt fucka ur.

Jag börjar alltså 08.30 och slutar 11.30, sen ska jag vänta på att få komma till tandläkaren kl 13.50 - 14.50, och sen 14.50 så ska vi ta foto. Wish me luck bitches!

Bara så att alla vet, ni kommer ALDRIG, ALDRIG någonsin kunna knäcka mig genom att hitta på saker om mig, snacka skit, vända folk mot mig you name it.. Ni kommer aldrig klara det, har dom underbaraste vännerna och familj. Måste hälsa på pappa någon dag btw.. :D

Fuck all tards!

Love all friends!

ps. är sjukt trött, så hittar ni stavfel osv
så kan ni stoppa det i min carebox --> |__|,
tack på förhand!

RSS 2.0